måndag 11 juli 2011

Jag, en bloggare?

Efter att ha bloggat hela sommaren i en privat blogg för dom närmast sörjande så har jag ändå kommit in lite i konceptet. Har ju startat igång den här bloggen ett antal gånger sedan jag skrev mitt första inlägg 1 januari 2007 (alla gamla inlägg är dolda, nystart!). Dessutom har det varit i juli varje år som jag kommit på att jag ska börja blogga, så jag har nästan bara inlägg från juli månad, fast olika år. Får se hur länge det håller den här gången. :)

Jag ska nog lägga ribban rätt lågt, så jag lovar ingen regelbundenhet eller visst antal inlägg per vecka. Det här är typiskt en sån blogg som man ska ha i sin RSS-läsare (Google Reader är bäst!) för att slippa komma in och inse att det är lika tomt som alltid.

Om det är nån som ser det här inlägget så har du den antagligen i nån läsare sen tidigare, skriv gärna en kommentar så jag vet att nån hittat hit! :)

Jag har varit i Fuengirola i Spanien hela sommaren. Kom hit 15 maj och åker hem om två veckor. Ska bli skönt att träffa folk och mina katter igen. Och att spela squash och thaiboxas igen. Men det är med lite blandade känslor jag åker hem.

3 kommentarer:

Gunilla sa...

Jag har hittat hit!Tydligen funkar det inte för mig längre att gå in på din andra blogg :(

Förstår att det är med blandade känslor som du åker hem. Men borta bra men hemma bäst kanske stämmer ganska bra?

Hoppas vi syns snart!

Carro sa...

Vad konstigt att du inte kommer in! Hmm.. Har du loggat in med Pers mailadress? För isf ska det funka. Jag har iaf inte tagit bort dig.. :)

Magnus pb Eriksson sa...

Rakt in i Google Reader.