måndag 5 december 2011

Helg i Malmö

I helgen var jag nere i Malmö och hälsade på min bästis sen barnsben, Malin! Hade inte träffat henne sedan i januari när hon flyttade till Malmö från Stockholm. :( Flög ner efter jobbet i fredags och var hemma hos Malin vid halv sju. 1 timmes flygtid och internet, soft värre! 900 kr betalade jag för resan tur och retur. När jag kom fram fick jag korvstroganoff och sen åkte vi på inflyttningsförfest hos några kompisar till Malin. Fick träffa både Clara och Carin och snacka lite skit också, mycket trevligt! Sen drog vi vidare ut och partajade.. :)
Malin & jag
Medan Malin tog sovmorgon på lördagen så tog jag tåget till Lund och hälsade på en annan gammal kompis sedan gymnasietiden i Sundsvall. Tog bara en kvart dit, det är korta avstånd i Skåne! Fick mig en guidad tur av Lund och vi var in och kollade i domkyrkan en sväng också. Blev en fika innan jag var tvungen att snabba mig tillbaka till Malmö för lunchdejt med Malin och Rebecca.
Glad Stefan
Jag var lovad att få äta på stället som skulle ha godast burgare i Sverige, Tusen & 2, så jag hade ju rätt höga förväntningar. Ändå blev jag inte besviken! Bästa burgaren jag käkat!

Mums!
Sen shoppade vi med oss käk till kvällen och gick hem och kollade på tv & film. Blev självklart tacos och lite senare grönsaker och dipp! En riktig Malin&Carro-kväll! :) Jag hade dessutom mycket trevligt sällskap i soffan hela kvällen och natten av Lennart, världens gosigaste kattunge!
Mys med Lennart
På söndan gick vi och käkade brunch på Restaurang & Café Gustav Adolf. Mycket gott! Sen promenerade vi ner till havet och gick runt och kollade på bland annat Turning Torso.
Sen gick vi hem och kollade klart på filmen jag somnade ifrån dan innan. Sen påbörjades hemresan kl 18.. Lite trist var det att säga hejdå, men nu ska det iaf inte gå ett år innan vi ses nästa gång!

Inga kommentarer: