onsdag 23 november 2011

Badmintonpremiär, bio & nytt jobb!

Igår var jag på förhandsvisning av Hysteria med Angelica. Filmen har premiär på fredag och utspelar sig på 1880-talet i London. Det är en romantisk komedi om hur vibratorn uppfanns för att behandla kvinnors hysteri. Den är baserad på verkliga händelser, vilket förstärker det bisarra.. :) Bra och rolig film!

Efteråt åkte jag till Frescatihallen och lirade badminton med brorsan. Det var första gången jag spelade sedan gympan på gymnasiet, men gick förvånansvärt bra. Hjälper väl lite att ha racketvanan från squashen också. Vi var grymt jämna och vann några set var, men brorsan vann matcherna. Vi ska helt klart spela igen! Lite illa att det tog över två månader från att jag köpte racket till att vi faktiskt kom iväg..

Har varit sjukt dåligt med träning på sista tiden. Först var det mycket annat som tog min tid, sen åkte jag på nåt halsskit och sen spelade jag sex innebandymatcher förra söndagen och stukade foten i näst sista matchen (och körde ändå en match till....). Jag känner fortfarande av foten, så jag törs inte köra nån thaiboxning eller innebandy. Men badminton funkade helt okej, men jag tog det lugnt med utfall efter bollar. Får köra hårdare nästa gång så jag spöar brorsan!

Vecka 46 (förra veckan): noll träning (stukad fot)
Vecka 45: 2 squash och 6 innebandymatcher à 25 min
Vecka 44: 1 innebandy (Sundsvallsresa)
Vecka 43: noll träning (halsproblem)
Vecka 42: 1 innebandy, 1,5 thaiboxning (bröt ena passet eftersom jag kände mig sjuk)
Vecka 41: 1 squash, 1 bikramyoga (jobbgrejs+familjebesök)
Vecka 40: 1 pass löpning/gång, 1 thaiboxning, 1 innebandy (konferensresa till Ukraina)
Vecka 39: 4 thaiboxning, 2 squash, 1 innebandy (helt okej vecka!)

Jag har alltså inte tränat som tänkt sedan sista veckan i september.. Skittrist! Riktigt illa eftersom det dessutom var i september träningen satte igång på riktigt efter semestern.. Effektiv träningshöst..

Men, men.. Har hänt mycket annat som har tagit min tid. Har fått nytt jobb som jag börjar på efter jul! Har redan hunnit med en pubkväll, en invigningsfest, några små teknikföreläsningar, fyra innebandymatcher och en konferensresa till Ukraina med nya jobbet. Så det känns riktigt nice! :)

Inga kommentarer: