måndag 7 november 2011

Sundsvall

I fredags tog jag tåget från Sthlm kl 6:30 och var framme i Sundsvall några minuter innan beräknad tid 10:15, vet inte varför folk klagar på SJ.. ;-)
Lillebror och föräldrarna hämtade upp mig och sen åkte vi till nyöppnade Dollarstore och sen en sväng till Birsta. Jag är på jakt efter ett par nya sneakers, men hittade inga därute. Såg väl två par olika totalt därute, helt värdelöst utbud!
Åkte hem och åt den traditionsenliga smörgåstårtan som mamma alltid gör när jag eller brorsan kommer upp. Det är polarbröd med ett lager "gummröra" (ägg, majonnäs, lök, kaviar), ett lager med leverpastej och riven gurka. På toppen är det majonnäs, grön paprika, svart kaviar och räkor. Smaskens!
Sen åkte jag in till stan och klippte mig, var ganska precis 3 månader sen jag var i Sundsvall senast och klippte mig. Innan det var det också 3 månader. Har aldrig klippt mig så regelbundet! Krävs en resa till Sundsvall tydligen för att jag ska få arslet ur. Känns tryggt att klippa mig hos mammas frisör som hon kan gå i god för.. :) Även om 3 månader är lite på gränsen för sällan nu när jag är så korthårig.
Nyklippt
På kvällen var vi på bio och såg Svensson, Svensson som var rätt kul. Inte mitt val av film, den skulle funka lika bra på video. Men det var den som gick bäst tid av filmerna föräldrarna ville se, och den var rätt kul faktiskt och lagom lättsam! Efteråt åkte vi och käkade på Marco Polo.

God tonfisksallad på Marco Polo

På lördan promenerade jag och mamma in till stan och käkade på Subway. Hon ville ta en massa höstbilder, så jag fick leka lite bland löven.. :)
Höst
På kvällen gick jag en trappa ner och hängde lite med extrasläkten innan vi drog vidare på förfest på andra sidan gården. Soft med korta avstånd! :D
Putte fyllde 18 år i torsdags, så det var första riktiga utekvällen för honom. Så vi fyllde honom lagom mkt på förfesten. :)
Förfest

Lika bröder :)

Glad Putte på Stadshuset
Vi var på Stadshuset tills dom stängde, sen promenerade jag och Putte dom 3 kilometrarna hemöver. Rätt lagom promenad att avsluta med. Speciellt eftersom man passerar Big Boy som har mumsiga burgare! Så vi var rätt fräscha och nyktra när vi kom hem.. :) Promenaden gick även över kyrkogården där alla tänt ljus under dagen, så det var ännu häftigare än när vi var där och tände på fredagkvällen.

Fick även ett fint omnämnande i Puttes mammas blogg. :) Var synd att jag inte hann träffa dom mer..

På söndagen hade vi tacofest med större delen av familjen. Föräldrar, lillebror, storebror, storasyster med snubbe och hennes två grabbar. Inte ofta vi träffas så många, det var skoj!
Kl 17:50 gick tåget till Stockholm (som också var helt i tid!). Lillebror åkte med samma tåg, men i en annan vagn. Tyvärr var tåget helt fullpackat så vi kunde inte flytta runt heller. Men det gick ingen nöd på mig, jag kollade serier på min grymma platta som jag så praktiskt kunde hänga upp! :)
Senaste avsnittet av House

Inga kommentarer: