lördag 11 februari 2012

Ny favvoaffär

Den affären som jag lunchshoppade tröjor på i veckan hade jag aldrig varit in på förut, det var en miss kan jag säga. New Yorker visade sig vara en Riktig Carroaffär! :) Var en sväng till Kista Galleria idag och kollade på kläder och gick en sväng på New Yorker där som var ännu större än den i Nacka Forum. Shoppade loss, lite på rea och lite till ordinarie pris. Det är en väldigt prisvärd affär, hoppas kläderna är av lika bra kvalité som det verkar.
Skjorta med cool krage

Sköna jeans

Soft skjorta med huva (49 kr!)

Snygg stickad tröja med "innertröja" upptill

Sköna färger

Minst ett lila plagg måste ju med också.. :)
Jag tänker inte bli en modebloggare, men eftersom jag iaf har minst två läsare som tycker det är kul att se vad jag köper och jag ändå tagit bilder för att visa min nyfikna mamma så kan jag lika gärna lägga upp det här på bloggen också.. :)

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Skitsnygga kläder tycker din nyfikna=intresserade mamma. :)

Anonym sa...

Håller med Gunilla. Mycket fina kläder. Visst är det roligt att göra fynd? Som den fina skjortan med huva.
//Britt