tisdag 31 juli 2012

Ändrade planer x2

Idag hade vi tänkt åka och surfa, men morgonrapporten sa att det inte var några vågor.. :(
Istället gick vi till en maskeradaffär som brorsan hade kvar på sin lista att göra. Sen drog vi till en bra streetfoodvagn som vi käkat från förut för att käka lunch. Sen blev det bio kl 14. Vi såg Spindelmannen, den var skitbra! :)
Efter det käkade vi middag och gick hem och lämnade skorna brorsan köpt på hemvägen. Sen drog vi till Harlem för att kolla på basketmatch som skulle börja kl 20. Vi var där strax efter åtta och mötte upp en kompis till brorsan. Visade sig dock att matchen var inställd och det var bara en massa poliser där. Hade nåt att göra med att fem blev skjutna där i samband med en match i onsdags...
Då promenerade vi istället över bron till Yankee Stadium. Bredvid stadion var värsta fina sportområdet där det var en massa folk som gick/sprang runt löparbanan, spelade football, basket och tränade på ett utomhusgym. Var alla möjliga där, både barn och vuxna. Jättemysigt!
Vi satte oss och kollade lite på basket och snackade innan det blev tunnelbana hemåt.
Brorsan och jag köpte med oss grönsaker, chips, salsa, guacamole och läsk från den grymma affären. Var hemma strax efter elva och nu kollar vi på film och softar. Sista kvällen i New York för den här gången..
Imorrn tisdag kl 12 (kl 18 svensk tid) blir vi upphämtade för att åka till flygplatsen. Kl 7:15 (svensk tid) på onsdag landar vi i Stockholm!

Inga kommentarer: