söndag 9 december 2012

Blandad musiksmak

Är nog svårt att ha en större blandning på favvolåtar än jag har. Har noll musikintresse så jag har ingen koll på aktuell musik eller nya artister.. Och då lyssnar jag ändå på musik nästan hela dagarna..

Men jag är väldigt snabb med att koppla ihop en låt med en person eller situation och lyssna på låten på repeat för att den ger en viss känslan.. Sen fastnar låten, även om jag ibland efter några år glömmer associationen så sitter känslan kvar. Därför kan man på min aktuella playlist hitta en jäkligt knepig blandning av klassisk musik, trumpetstycken, psalmer, rock, pop, visor, dansband, country och musikallåtar.. 
Jag kan känna igen en låt, men kan sällan komma på varken titel eller artist trots att jag lyssnat på låten dagligen..

Just nu är det iaf Petra Marklunds "Händerna mot himlen" som går på repeat.. :)
http://open.spotify.com/track/14AJI1RloVWTh8bJe9gBPM

2 kommentarer:

Amy Farrah Fowler sa...

Nämen, vilket sammanträffande...
Min bästa låt just nu också. :P

Gunilla sa...

Tips:Fiesta Mexicana. :)