fredag 8 februari 2013

Färdigflyttad!

Jag har inte ens burit och är helt slut.. Sjukt impad av flyttkillarna! Fattar inte hur dom orkade.. Totalt fem timmar höll dom på och tog knappt nån paus.. Först en halvtrappa, sen ut på gården och sen tre trappor upp, fyra med det som skulle till vinden.. Var och kollade flyttstädningen också, såg jättebra ut! Kan verkligen rekommendera Modest Allt!
Nu ligger jag och tar igen mig på sängen.. Premiärar lila sparkdräkten som jag köpte nån gång innan jul, nu är det tillräckligt festligt tillfälle.. ;)
Funderar på hur jag ska lösa det med middag, orkar knappt röra mig för att gå och handla.. Men har inte ätit nåt sen halv tolv, så borde fixa nånting.. Nåt festligt! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Lite sent kanske men jag googlade på företaget som jag också bokat upp för flytt och städ och din blogg kom upp. Kul du var nöjd! Ca från hur många kvm flyttade du från när det tog ca 5 timmar med flytten?

Carro sa...

Flyttade från 24 kvadrat, men är inte helt rättvisande i mitt fall att bara kolla kvadratmeter. Hade närmare 50 kartonger tror jag och väldigt många "köksskåp". Sängen är uppbygd ovanpå skåp och samma med tv-möbeln och en skåpstapel. Plus att jag flyttade till ett gårdshus så det var först en trappa upp, genom gatuhuset, ut på gården, in i gårdshus och upp tre trappor. :)

Anonym sa...

Kul att ni är nöjda. Jag köpte en flytt genom Lets deal. Min dotters två guld halsband fösvan i flytten. Det ända som försvann....