lördag 20 april 2013

Seminarium


Beskrivningen för seminariet var

Introduction to the fundamentals of attraction and we'll discuss the following topics:
How to develop a personal brand
Approach Anxiety: what are we so afraid of?
Confidence: How to develop it from within

Var två killar som snackade, speciellt den ena var väldigt bra på att prata och det han sa var intressant och vettigt. Så nu sitter jag och funderar på att köpa hans bok: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BVRDTCC/
Kostar bara 30 kr, så är väl inte så mkt att fundera på egentligen.. :)

Träffade på en kollega på seminariet, ingen jag direkt pratat med förut.. Men vi promenerade från Hornstull via Slussen, Gamla Stan och Sergels torg till Kungsträdgården och satt där ett tag och snackade lite mer om seminariet och relaterade ämnen.. Trevligt!
Sen gick jag vidare hem, så blev en total promenad på nästan 6 km. Härligt väder och mkt folk ute!

Men nu sitter jag hemma i soffan rätt slut.. Längesen jag hade så här mkt för mig på en och samma dag.. Dessutom med en väldigt social kväll igår också.. Skoj!

Inga kommentarer: