tisdag 26 november 2013

Senaste prylköpet

Hämtade nyss ut min Logitech UE Smart Radio som jag beställde i helgen när Dustin hade helgrea. Sjukt nöjd med köpet! I love it! :) Den spelar Spotify och typ all radio man kan tänka sig via nätet. Dessutom kan den spela upp filer från datorn, det har jag inte testat än dock. (Den håller fortfarande på att scanna igenom min musiksamling.) Allt går dessutom att styra via en app i mobilen, inklusive att slå på och av den och sätta alarm. Så imorrn ska jag förhoppningsvis få vakna till musik.. :) Går även att ställa in att man vill vakna till nåt naturljud, finns en massa olika att välja mellan.. Nice!

Mitt i bloggandet ringde det på dörren, det var Mathem som levererade gårdagens beställning. Sex kassar som jag slapp släpa hem och uppför 3,5 trappor.. Älskar konceptet! :)

Inga kommentarer: