fredag 29 januari 2016

Sista lediga fredan

Helt slut efter en shoppingdag som började med shopping och lunchdejt på Emporia med en gammal kompis från gymnasiet. Efter det drog jag och Kattis vidare till Svågertorp och en massa affärer. Blev några timmar på Ikea som avslutning, var hemma vid halv nio. Grejerna levereras imorrn. Sen ska jag försöka få i ordning så mkt som möjligt i helgen så jag kan koppla av på kvällarna till veckan. På måndag börjar jag på nya jobbet. Spännande!
Lunchade med några blivande kollegor igår, dom var trevliga iaf! :)
Igår skulle det kommit hantverkare mellan kl 7 och 11 och mätt köket inför renovering, men det kom aldrig nån. Kändes som sämsta möjliga starten och nu gruvar jag mig för själva renoveringen.. Har haft för mkt tur med hantverkarna hittills tydligen.. :(

Inga kommentarer: