onsdag 1 november 2017

21 månader senare

Jag började jobba och sen blev det inga fler inlägg.. Men, men.. I'm back! :)

Så, vad har hänt sen sist? 
Jobbar kvar på samma jobb och med samma kund som när jag började. Sedan två månader tillbaka sitter jag dock ute hos kunden med lite nytt upplägg istället för att som tidigare sitta på vårt kontor och jobba. Förändring till det bättre! Förutom att jag nu åker buss till jobbet så det tar 30 min dörr till dörr istället för max 15 min promenad. Men det får det vara värt.

Gagge blev sjuk och fick avlivas i maj förra året, men Lakrits är kvar och mår bra! Hon fyllde precis 10 år. På bilden var hon glad att jag kom hem i söndags efter att ha varit i Stockholm över helgen. Hon möter mig iofs ungefär likadant även när jag bara jobbat.

I våras gick jag kurs i thailändsk matlagning och ukulele, och just nu går jag en bridgekurs. Bra sätt att träffa lite folk utanför jobbet. Har inte direkt fått några nya kompisar här nere än, så borde egentligen aktivera mig ännu mer.

Trivs jättebra i Malmö, över förväntan! Väldigt lagom stad, stor men nära till allt. Och man får resten av Skåne på köpet med dom korta avstånden. 10 min pendel så är man i Lund. Eller 35 min pendel till Köpenhamn, på den tiden kommer man inte ens till Märsta med Sthlmspendeln.

Lägenheten är också toppen! Alla renoveringar blev jättebra. Nästan hela året har dom hållit på med helrenovering av gården, det ska vara klart om en dryg månad är senaste budet och då kommer den också vara jättefin. Även om den var ganska fin redan innan.

Jag skickade några matbilder till en kompis nyss och skrev på skoj att jag borde återuppliva min blogg så jag har nånstans att posta matbilder. Men det väckte tanken tillräckligt för att skriva det här inlägget, så helt på skoj blev det inte.. :)

Inga kommentarer: