lördag 4 november 2017

MahjongIgår satt jag en stor del av kvällen och kollade på när det kördes ut Mahjong. Jag har bara kört den som fanns på vissa gamla Windowsdatorer förr där brickorna låg i en hög och man skulle bilda par eller nåt, minns inte alls. Nu var det "MCR", tror jag iaf det hette, vilket är nån tävlingsvariant. Fanns inga likheter med det jag sett förut, förutom att brickorna var liknande. 
Listan med vad man får poäng för var en A4-sida. Poängräkningen efter varje runda påminde mycket om "Cups" i Vänner när Chandler hittar på regler allt eftersom för att låta Joey vinna.

Innan dess testade jag på Shit Happens som var ett enkelt och roligt spel där man skulle försöka rangordna jobbiga saker. Typ "könsvårtor", "få bilen stulen" och "paja foten i en gräsklippare".

Idag har jag gått lite runt gården på en läcker rullstensås, gått en tipspromenad och sen spelat en massa biljard. Ligger på rummet och vilar lite nu, men ska strax kolla in eftermiddagsfikat. :)

Inga kommentarer: