tisdag 1 januari 2013

Året som gick - 2012

Har blivit lite inspirerad av en massa andra bloggar att sammanfatta året som gick, så ska göra ett eget försök..

Januari

Började nytt jobb som IT-konsult. Mitt första uppdrag blev i Nacka Strand med ett väldigt trevligt gäng, var kvar där till augusti.
Blomsterbud första arbetsdan

Februari

Kom igång lite mer med träningen som blivit lidande av att jag fokuserat på jobbet och allt runtomkring. Var en helg till Sundsvall och umgicks med familjen. Sen blev det en helg till Oslo för att spela innebandycup där vi kom trea av sex lag.
Medalj för tredjeplatsen!

Mars

Inledde med en två dagar lång bridgekurs som gjorde att jag började spela regelbundet under nästan två månader. Köpte ett tennisracket som fortfarande ligger oanvänt och köpte min första systemkamera som har använts desto mer.
Fredagsbridge på klubben

April

Upptäckte att sushi inte var så tokigt som jag tyckt förut och kompenserade rätt rejält genom att äta det nästan dagligen. Var på konferens med jobbet med hemlig mål som visade sig vara Vålådalen. Där fick jag prova på skidskytte för första gången och ett gammalt sug att skjuta väcktes igen.
Skidskytte i Vålådalen

Maj

Var i Sundsvall en helg med Malin som var uppe från Malmö. Vi hade grillfest hemma på gården med våra familjer, alltid skoj! Maj var rätt mycket en social månad med många middagar och andra påhitt..
Grillfest med familj och extrafamilj

Juni

Fyllde 29 år utan några större ålderskriser. Firade husvagnsmidsommar i Rättvik på min favvocamping.
Jag och pappa


Juli

Var en vecka i Marbella hos två av mina närmsta vänner. Sen var det bara hem och packa om för nästan två veckor i New York med lillebror. Första gången i New York, men definitivt inte den sista!
Marbella
Ellis Island i New York

Augusti

Gick en actionfotokurs för att få lite tips för att kunna utnyttja systemkamerans alla funktioner. Var i Norrtälje två helger och husvagnscampade med föräldrarna. Avslutade uppdraget i Nacka Strand och fick jobba lite från huvudkontoret fem minuter hemifrån ett tag, inte helt fel..
Från fotokursen
Grillning i Norrtälje

September

Via jobbet fick jag prova på golf för första gången, jag kan absolut se charmen och det kan nog bli en golfare av mig också nån gång i framtiden.
Golf i Kungsängen

Oktober

Fick nytt jobbuppdrag i Slussen som jag fortfarande är på. Var till Västerås och hälsade på min gymnasiekompis Magnus för första gången. Gick en två dagar lång pistolskyttekurs ute i Grimsta. Bestämde mig för att sälja lägenheten.
Skjutbanan i Grimsta

November

Var i Sundsvall två helger och umgicks med familjen och extrasläkten när det var 50-årsfest. Sålde lägenheten. Konferensresa med jobbet med hemlig mål, denna gång var det Dubai vi landade i. Hade mamma boende hos mig nästan två veckor för att hon skulle passa katterna och hjälpa till med lägenhetsvisningar när jag var borta varje helg. I slutet av november blev mormor inlagd på Norrtälje sjukhus.
Jag och Malin på födelsedagsfest
Dubai

December

Den första december dog mormor, så innan jul blev det begravning. Jag firade lilla julafton i Västerås med kompisar. Hade julfest med jobbet. Firade riktiga julafton hos morfar i Rimbo tillsammans med hela familjen. Sen blev det några mellandagar i Sundsvall. Avslutade med en nyårsfest hos Angelica med grymt käk och trevligt folk!

Summering

Ett år med många resor och nya upplevelser. Sista veckorna gav mycket tankar om vad som är viktigt och vad jag vill i livet. Får se hur det kommer forma 2013. Det har iaf all potential att bli ett riktigt bra år!

1 kommentar:

Amy Farrah Fowler sa...

Ett händelserikt och bra år!!
Hoppas 2013 blir ännu bättre.

Stor kram