söndag 27 januari 2013

Restaurang Tradition

Igår var jag ute och käkade med några kompisar på Restaurang Tradition. Har aldrig varit där förut, men var riktigt nice! Dom satsar på husmanskost utan konstigheter, precis i min smak!
Till förrätt blev det "tre klassiker": skagentoast, löjromstoast och gubbröra på kavring. Sen köttbullar med potatispuré, lingon, sås och pressgurka. Avslutade med varm äpplesmulpaj med vaniljsås.


Riktig höjdarmeny! :) Till alla rätter blev det sockerdricka för mig, har jag nog aldrig beställt på restaurang förut.. :)
Var lite kul att jag bara ett par dagar efter att ha haft blodpuddingscravings och skrivit att det inte är sånt man äter ute så ofta så hamnar jag på en restaurang med just blodpudding på menyn. Dom som testade den tyckte den var väldigt god!


Efteråt gick vi tvärs över gatan till Sue Ellen och hängde där till stängning. Dom andra drack öl, men jag blev så sugen på mojito! Inte den godaste jag druckit, men den gick ner! :)
Jag gick vidare med dom tre som bodde på Anglais och hängde där en stund innan hemgång. Blev inte så länge dock för vi var pratsugna men det tillät inte musiken riktigt..

Inga kommentarer: