tisdag 29 januari 2013

Middag på Yoi

Köpte en Groupon för ett tag sen som var på väg att gå ut så idag blev det middag på Yoi på Sveavägen för första gången. Dom öppnade i höstas och kör asiatisk mat i snabbmatsformat.
Jag tog en Thaim Out Red Curry som var väldigt god! Jag läste lite om Yoi på nätet igår och många klagade på små portioner, men jag tyckte att jag blev mätt! Jag vet dock inte om det är värt nästan 90 spänn om man jämför med min favvothaikiosk på Odengatan. Där kostar det ungefär lika mkt eller billigare och man får mat som teoretiskt skulle räcka till två måltider.. Men här får man å andra sidan sitta ner.. :)
Men känns lite dyrt för snabbmat när man jämfört med McDonalds som serverar på samma sätt.. Max 70 hade känts rätt okej för att bli fler besök! Men visst, som ett ställe att dyka in på om man har vägarna förbi, absolut!

Inga kommentarer: