tisdag 20 september 2011

Lunchsquash

Idag spelade jag squash på lunchen för första gången. Min kollega som jag spelade med tycker att min vanliga tid 6:45 är för tidig. För min del gör det inget skillnad, jag klev ju upp 5:45 för femte dagen i rad imorse! Det går finfint det här!

Skippade thaiboxningen igår eftersom mitt ben inte var helt okej. Tog istället en promenad från Östermalm till Fredhäll med min kompis som också var för sliten för att slåss efter att ha sprungit halvmaran i lördags. Så det blev 7 km i lagom prattakt. :) När vi kom fram käkade vi sallad och kollade på AIK-DIF på en kvarterskrog. Inte dum måndagkväll alls!

Dagens ben
På bilden är även mina nya snygga träningsskor som jag köpte häromveckan, Adidas Stabil Optifit. Hur bra som helst! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men herregud, du får ju säga till din sparringpartneratt inte ta i så hårt. :-)

Anonym sa...

Ha, förra kommentaren var från mig. :)