lördag 17 september 2011

Thaiträning

Körde en timme sparring, min första riktiga nånsin, som tog slut på mig rätt bra. Så jag lade ner planen att köra det vanliga 90-minuterspasset direkt efteråt. Men när jag har stretchat och varvat ner så var gruppen efter precis klar med uppvärmningen och då visade det sig att det inte var den vanliga instruktören (som också är grymt bra iofs) som skulle hålla i passet. Det var istället en snubbe från Thailand som kört hur många matcher som helst och kan det här på riktigt.. :) Så det var bara att hoppa in och köra på! Var rätt slut när det var klart.. Dessutom hade jag fått en rätt rejäl lårkaka på sparringen som jag har lindat nu för att försöka hålla nere i storlek.. :)
Men det gick väldigt bra! Fick många positiva kommentarer och bara klagomål på att jag inte slog ut högerslaget fullt ut hela tiden, vilket jag vet att jag slarvar lite med. Riktigt bra pass med genomgång av alla grundtekniker på ett annorlunda sätt än vad vi brukar.

Efter träningen lyxade jag till det med en rejäl bit smörgåstårta till middag!

Inga kommentarer: