torsdag 15 september 2011

Nytt liv imorrn

Igår gjorde jag en plan hur jag vill leva framöver. Det stora projektet handlar om sömn. Jag ska försöka få regelbundna vanor så kanske jag kan få kroppen att tycka det är lite mer okej att kliva upp på mornarna. Så det som gäller från och med imorrn är att klockan ringer 5:45 och 5:50 ska jag vara ur sängen och stå på benen. Detta ska gälla ALLA dagar i veckan! Även helger.. Släckning på kvällen blir 22:45. Då får jag 7 timmars sömn vilket jag tror är en nivå som funkar för mig. Jag tänker mig att jag kanske får en extra push av att skriva ut det här så att jag kan få skryta när jag klarar det. :) Satte morgondagen som startdag på mitt nya liv eftersom jag ändå har bokat in squash med Jocke kl 6:45 som gör att jag måste gå hemifrån 6:10. Squashmornarna är det som satt tiden för alla mornar, även om jag redan nu kommer upp rätt lätt just dom dagarna eftersom jag älskar squashen. Utmaningen blir att hitta något att göra dom andra dagarna innan jobbet..

En annan del i planen är att jag även ska använda munskölj och tandtråd! Ja, jag var hos tandläkaren igår.. Första gången sen jag vet inte när (om nånsin) som jag inte behövde komma tillbaka för att laga. Så nu jäklar ska jag ta hand om gaddarna. Han sa att jag hade några påbörjade angrepp, men inget som han tyckte behövde borras i nu. Han försökte sig på att få mig att komma tillbaka för att gjuta en bettskena, men det skulle kosta typ 2000 kr. Eftersom jag redan hade börjat fira i huvudet att jag hade "tjänat" en massa på att inte behöva laga så sa avvaktade jag bettskena. Han sa att tänderna var väldigt nedslitna av att jag pressat ihop dom, och jag vet att jag har gjort det i perioder då det varit mycket stress och sånt. Men just nu tror jag inte att håller på tillräckligt mycket med det för att motivera en bettskena. Istället googlade jag lite på om man inte kan använda samma tandskydd som till thaiboxningen, men tandläkare verkar vara lite anti det.. :-D

Ikväll har jag lirat innebandy för fjärde gången. Sträckte mig lite i ena låret i början, så springet blev lite lidande. Men jag gjorde iaf ett jäkligt snyggt mål och ett par assists så mitt lag vann. Efter förra träningen blev jag inbjuden att spela med i korpmatcher som var i söndags, men det krockade med söndagsmiddan så det blev inget. Men kul att dom ville ha med mig iaf! :)

Nu är det Lyxfällan på tv och gomiddag.
Billys pan pizza bolognese. Inte lika god som min hemmagjorda pizza, men den snålar jag med tills jag hunnit laga till fler. :) Till pizzan har jag micrat fryst blomkål för att bli mätt och tacosås för att det är gott!

1 kommentar:

Gunilla sa...

Lycka till med det nya livet!