lördag 4 maj 2013

Blodbad

Efter lunchen gick jag och lämnade blod för 21:a gången. Gick snabbt och smidigt, 6:32 tog själva tappningen. Drog på mig munkjackan och gick därifrån. Kände lite värme i armvecket och tänkte att det var cirkulationen som kom igång. Men sen blev det plötsligt väldigt varmt längs hela armen. Tittade in i ärmen och då var jag helt blodig.. Gick tillbaka till blodcentralen, hade inte hunnit många meter som tur var. Dom hjälpte mig av med tröjan och ärmen var helt nedblodad och hela underarmen helt röd.. :) Så jag fick hjälp att torka av tröjan och armen och plåstrades om igen.. Låg kvar en stund och kollade att det verkligen var lugnt och den gången gick det bättre.. 
Så nu har jag tvättat tröjan i hemma i handfatet, förhoppningsvis gick det bort. Annars så sa dom att det bara var att komma in med kemtvättskvitto så skulle jag få ersättning för utlägget. Men jag tror inte att det ska behövas. Kan ju alltid låtsas att jag varit i slagsmål.. ;)

Inga kommentarer: