torsdag 9 maj 2013

Dagens leksak

Hämtade ut dagens leksak imorse. En Rikomagic Android Mini PC som jag beställde i tisdags. Har varit sugen på en sån ett tag och när den var nedsatt till 399 kr så kunde jag inte låta bli.. :)
Beställde från Alina vid 16:30 i tisdags. Strax efter 17 ringer en kille därifrån för att dubbelkolla att jag vet om att det inte är nån sladd med till strömadaptern så att jag inte ska bli sittande utan att kunna använda min pryl. Det kallar jag kundservice! Nu hade jag koll på att det inte var nån sladd med, men annars hade det ju varit snopet..
Dan efter beställningen fanns paketet att hämta. Riktigt nice! Plus att dom skickade med en godispåse, alltid trevligt! :)
Är väldigt nöjd med leksaken iaf! Funkar asbra att styra från mobil/surfplatta. Idag har jag mest använt den för att smidigt kolla på Netflix, men har även testat att via appen Skifta spela upp filmer från NAS:en. Så det är en prisvärd mediaspelare! Som man dessutom kan göra annat med.. :)

Inga kommentarer: