söndag 12 maj 2013

Innebandy

Min käftsmäll har fått sällskap. Halssmällen kommer nog bli vacker imorrn.. :) Fick ett skott av den killen i vårt lag som skjuter hårdast.. Lite läskigt, kändes först som att jag knappt kunde andas, men var nog mest att jag blev rädd.
Hade slutspel i korpen idag. Vi vann kvartsfinalen men förlorade i semin. Men helt okej iaf! Vi var bara två tjejer idag och man måste ha minst två tjejer på plan hela matchen, vilket innebar att vi aldrig fick byta. Och vi hade typ max 5 minuters vila mellan matcherna.
Ligger rätt slut i soffan hemma och kollar på en serie jag precis upptäckt, White Collar. Haft en körig helg. I fredags gick jag direkt från jobbet och käkade och hade lite förhäng hos en kompis innan vi drog ut på stan. Var hemma vid kl 3 och sen ringde klockan 11:30. Efter en snabbdusch var det afternoon tea. Sen hängde jag lite på stan tills mitt sällskap var redo och så drog vi till Tyresö på inflyttningsfest och därefter en sväng ut på stan. I säng vid kl 3 och upp kl 9 för att åka till tidig söndagsmiddag eftersom jag skulle hinna till innebandyn. Så har inte varit många vakna minutrar hemma den här helgen.. Lär somna ovaggad..

Inga kommentarer: