lördag 18 maj 2013

Ute x 2

Igår efter jobbet blev det spontanmiddag med Fredrik på Zócalo. Gott den här gången också, men ännu dyrare (128 kr inkl burkläsk) och dom slängde mitt kvitto så jag vet inte vad jag betalade för. Kom på efteråt att jag iaf inte fick guacamolen jag hade beställt. Så inte helt nöjd..

Sen mötte jag upp Jossan för en planerad after work med efterföljande bio. Vi sprang vi på två av mina kollegor som vi flipprade och hängde med. När det var dags för att ta sig till bion hade Jossan så trevligt med bekanta hon träffat och jag med mina kollegor och en kompis till dom så vi skippade bion. :)
Vid kl 22 drog jag vidare med mitt gäng och lämnade Jossan med hennes. Vi ska ändå ses ikväll igen, så det var inte så noga.. :)

Kom hem vid kl 3 och la mig, men kom på att jag skulle sova på balkongen istället.. :) Har tänkt hela tiden att jag ska göra det när det är lite varmare, och det var rätt varmt inatt och skulle vara det hela morgonen enligt prognosen. Så vid halv fyra satte jag upp hängmattan och bar ut täcken och filtar och kudde. Nu stämde inte riktigt prognosen för det är rätt grått och kyligt just nu.. Men jag hade bäddat ner mig ordentligt så jag sov skönt iaf och ligger fortfarande och drar mig! :)
Gagge står innanför dörren och jamar, inte för första gången inatt om man säger så.. Han tycker det var en dålig idé att sova ute utan honom.. :)

Inga kommentarer: