torsdag 30 maj 2013

Buzzador & Philips

Fick precis leverans till jobbet av en Philips HP6579 via Buzzador, låter som en lite roligare pryl än vad det är.. Inte min typiska teknikshopping direkt.. ;) Jag har kört fler Buzzadorkampanjer tidigare, bland annat för Coldy. Oftast har jag kört sådana som är helt gratis och man får några prover hem för att testa och sen berätta och visa och blogga för folk om det. Den här gången var det en betalkampanj där man fick köpa en epilator väldigt rabatterat mot att man delar med sig av upplevelserna. Jag har varit lite nyfiken på konceptet och har hört av en del att det ska vara asbra och av andra att det inte är värt plågan, så jag tänkte passa på nu när det var billigt.. :)
Packade precis upp paketet för att kolla på prylarna, man får en stor och en liten variant. Jag testade lite snabbt den lilla på några hårstrån på benet, tyvärr (eller som tur var?) har jag rätt släta ben just nu. Men det kändes ju helt klart när den fick tag i nåt hårstrå.. :) Det här kan nog bli spännande..... Ska se om jag kan få testa på nån av mina kollegor med håriga ben, tänker mig en tävling i smärttålighet.. ;)

Inga kommentarer: