söndag 3 februari 2019

Brooklyn Bridge och Roosevelt Island

Kom iväg strax före 10 imorse och tog tunnelbanan mot Brooklyn.
Halvvägs hoppade alla i min vagn av lite hastigt efter nåt utrop av föraren som jag inte lyssnade på. Så jag hoppade också av. Och såg folket i dom andra vagnarna åka vidare. Snopet!
Gick till en närliggande station och gjorde nytt försök, den här gången kom jag ända fram!
Gick längs Brooklyn Heights Promenade bort från bron och sen genom Brooklyn Bridge Park tillbaka mot bron för att sedan gå över den.Var soligt och blev riktigt varmt, så fick lägga mina varmare kläder i ryggan. Skönt!
När jag kommit över till Manhattan tog jag tunnelbanan upp till 59th street och gick och tog kabinbanan över till Roosevelt Island.
Strosade ner till södra delen av ön och kollade på ruinerna av gammalt smittkoppssjukhus. 

Sen gick jag och tog kabinbanan tillbaka.

Gick en sväng på TJ Maxx och köpte en hoodie, på Dylans Candy Bar (flervåningsgodisaffär) och köpte framför allt jelly beans, och sen gick jag genom Bloomingdale's bara för att jag ändå var där.


Var hungrig och kom på att jag var relativt nära The Halal Guys som jag och brorsan åt hos två gånger när vi var här sist, så gick dit och köpte med en combo over rice (kyckling och gyros) och tog tunnelbanan hem och åt. Gott, men mindes det som mer wow. Men hade säkert varit godare om jag ätit direkt på plats.


När jag ätit var klockan närmare halv fem och jag var rätt nöjd att få ligga och vila lite efter alla timmar gåendes i solen. Var uppe i 20000 steg. Enda planen var att gå till Whole Foods Market och köpa snacks och sen kolla Super Bowl. Höll mig vaken till strax före 22 när det var typ 2 min kvar av matchen. Inte jättespännande match.. :D

Inga kommentarer: