tisdag 5 februari 2019

NBA-match

Dagen blev lite en kopia av gårdagen eftersom jag ville spara mig lite till kvällen. Gick ut strax före kl 11 och gick till världens största varuhus Macy's i kvarteret bredvid och sen gick jag och kollade efter billig Knickströja, men hittade ingen bra så struntade i det.


Gick på JCPenney och en sväng till på en av mina favvoaffärer, Aéropostale. Köpte två tröjor där igår och att antal till idag.

Lämnade av inköpen hemma och gick sen ut och gick 7th Avenue upp förbi Times Square och sen hemåt igen.Passade på att ta en bild på var jag bor, bilden tagen från 7th Avenue.

Köpte med mig burgare från Shake Shack och åt hemma vid kl 16.

Strax efter 18 gick jag till Madison Square Garden för att se basket, New York Knicks mot Detroit Pistons.


Insläppet var 18:30 och matchen började 19:30. Hellre där tidigt än att riskera att behöva köa. Idag köpte jag käk där, kändes dyrt först med 200 kr för burgare, pommes och dricka (9,5 dl). Men burgaren var riktigt bra så det var faktiskt helt okej!


Nästan så jag grämde mig lite att jag inte vetat det igår när jag var på hockeyn så jag kunde käkat där då också.

Detroit tog ledningen direkt och höll den hela matchen och vann med 105 mot 92. Men större delen av matchen ledde dom iaf inte med jättemycket, så var ändå lite spännande. Oavsett resultat så var det väldigt kul att få se en NBA-match. 
Jag var väldigt basketintresserad på mellanstadiet runt 1995, har fortfarande kvar en fin samling samlarbilder. Men på den tiden fick jag nöja mig med Sundsvall Dragonsmatcher. :)
Inga kommentarer: