fredag 1 februari 2019

Härlig flygresa till New York

Jag har ju inte varit den mest produktiva bloggaren på sistone, men kom på att det var ganska kul att ha mina andra resor bloggade för egen del. Så gör ett försök! :)

Imorse tog jag pendeln till Kastrup och var där 8:15. Checkade in min stora resväska och hängde sen i loungen till strax före kl 10 då jag gick till gaten. Boardingen skulle börja typ 10:05 och 10:50 skulle vi åka. 

Flög business class för första gången. Riktigt jäkla nice! Resan var inte ett dugg jobbigt, 8 timmar gick ganska fort.
Satt och låg bekvämt och maten var jättegod! Kollade en film och lite andra ströavsnitt som dom hade, t.ex. Modern Family och Första dejten.

Hade en massa Eurobonuspoäng så betalade typ 5000 kr tur och retur. Som hittat! :)

Landade 13:15 lokalt tid. Hade flyt så det var typ noll kö till tullen. Men där tog flytet stopp. Han var väldigt skeptisk. Reste jag verkligen själv, och skulle inte träffa nån här? Han frågade vad jag jobbade med och på vilket företag. Jag svarade One Agency och då tyckte han att det var för ospecifikt och ville veta vilken agency. Men han log iaf lite när han fattade att företaget hette så.
Men sen fick jag redogöra för mina planer, vilka jag inte hade så många av. Sa att jag skulle se basket och hockey och fick redogöra för vilka lag som spelade. Sen vilken kund jag jobbar hos som konsult och vad dom gör.
Han pratade dessutom så lågt att jag fick be honom upprepa det mesta, vilket det kändes som att han tolkade som att jag köpte mig tid för att komma på nåt att svara.. Allt var väldigt obehagligt och inte vad jag räknat med, så kom lite ur balans och var inte jätteglad sen.

Tog tåget utan problem till Penn Station iaf och därifrån gick jag 2-3 kvarter till hotellet, perfekt läge! Kl 15:40 fick jag äntligen lägga mig på sängen och koppla av lite.Vid 18 gick jag ut 1,5 h i kvarteren häromkring. Gick förbi Bryant Park där dom hade skridskouppvisning på Frost Fest. Köpte med lite dricka, choklad och en burgare till hotellrummet. Höll mig vaken till 21 (kl 3 svensk tid), men sen var det kört.
Inga kommentarer: