lördag 9 februari 2019

Hemresa

Gick ut vid halv 11 en sväng. Gick förbi och frågade om jag kunde checka ut senare än kl 12 och fick ny tid 12:30. En halvtimme är ju ändå en halvtimme.. :D
Tog pendeln strax efter 13 till flygplatsen. Köpte med en macka från Pret A Manger som jag åt til frukost direkt jag checkat in väskorna.

Sen gick jag genom säkerhetskontrollen och gick till loungen. Satt där nästan två timmar och drack gratisläsk och kollade på YouTube på plattan.

17:30 lyfte planet. Solen hade precis gått ner så var väldigt fint när vi åkte.


Åt en massa gott och sen vid kl 20 somnade jag och sov två timmar.

Vaknade av turbulens tror jag, för strax efter så tändes bälteslampan och det skumpade ganska rejält. Blev illamående så pass att jag  dubbelkollade att det fanns en spypåse på min plats, men det släppte efter kanske en timme. Sov dock inget mer, kollade på saker jag sparat offline på YouTube resten av tiden.

Inga kommentarer: