måndag 4 februari 2019

NHL-match

Efter två dagar där jag varit väldigt aktiv och sen däckat rätt tidigt så var planen idag att ta det lite lugnare så jag skulle vara piggare på kvällens stora aktivitet, NHL-match i Madison Square Garden.

Låg och tog det lugnt till 10:30 så Shake Shack 100 meter från hotellet öppnade. Läst mycket om deras burgare, och det blev en perfekt frukost! :)

När jag käkat gick jag hem och hängde med Netflix på tv:n och vilade på maten. Gick ut strax före kl 13 och vandrade på en liten shoppingtur.
Var hemma strax före kl 17, köpte med mig en burgare från Shake Shack. Såå gott!

Gjorde mig iordning och gick tre kvarter till Madison Square Garden så jag var där strax innan insläppet kl 18. Matchen började inte förrän kl 19, men var skönt att ha gott om tid och komma dit när det fortfarande var relativt lugnt så jag kunde gå runt och kolla lite.
Var mitt livs andra hockeymatch, den första var Sverige-Tjeckien i Globen på Sweden Hockey Games för en väldig massa år sedan. Mamma vann nån tävling så vi fick se matchen och hänga i nåt VIP-utrymme med snacks och mingel i pauserna.

Nu var det New York Rangers mot Los Angeles Kings. Väldigt spännande match! 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2 och med en minut kvar blev det 3-3. Så blev förlängning med första målet vinner, och då gjorde Kings tyvärr mål snabbt. 
Var en häftig upplevelse att få se en NHL-match och på ett så klassisk ställe dessutom!
Var väldigt nöjd med min plats i sektion 225, såg allt väldigt bra. Köpte biljetten för typ 1200 kr, så var ju inte den billigaste aktiviteten. Men helt klart värt det, speciellt med tanke på hur sällan jag går på matcher.. :)


Var hemma strax före kl 22 med en burrito bowl från Chipotle.

Inga kommentarer: