torsdag 18 augusti 2011

Husvagnshelg

Imorrn efter jobbet ska jag och brorsan ta bussen till mormor och morfar i Rimbo och äta middag. Mamma och pappa kommer också dit och efteråt ska vi åka till Fjällnora friluftsområde utanför Uppsala dit dom kom med husvagnen igår. Vi blir kvar där tills på tisdag. Skönt med lite semester!

Jag har aldrig varit där förut, men det låter riktigt nice! Fin badplats och många naturspår. Får hoppas på fint väder. Fast lite åska och ösregn på nätterna tackar jag inte nej till. Finns ju inget mysigare än att ligga i en husvagn och höra smattret på taket. :)

På söndag blir det söndagsmiddag i Rimbo som vanligt och efter det måste jag åka hem och se till katterna och sen åka tillbaka. Tar över en timme hem, sen får jag hoppas att bussarna matchar hyfsat så det inte hela vändan behöver ta så mkt mer än tre timmar iaf.. Synd att jag inte känner någon som bor i närheten, kan ju inte be nån att åka ända hit för att skyffla kattskit.. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hade kunnat fixa det. Vi får tänka till lite nästa gång. Hoppas ni har det mysigt. Kram!
//Katarina