torsdag 18 augusti 2011

Lunchshopping

Hade en tanke om att eventuellt hinna träna innebandy idag för första gången. Tyvärr såg jag inte förrän sent igårkväll att första träningen var idag, så jag fick ge mig ut på klubbjakt på lunchen idag. Började på Stadium där jag hittade mina favvoskor på rea, 599 kr istället för 849 kr, köpte två par! :) Man får passa på, jag köper dom aldrig till fullpris eftersom dom brukar vara nedsatta lite då och då.

DC Court Graffik
Sen blev det en sväng till nya Intersport på Drottninggatan där dom har ett rum för att provspela innebandyklubbor. Köpte en Salming Quest Ultralite som var nedsatt från 1000 kr till 600 kr.

Så det blev en dyr lunchrast, trots att jag "tjänade" en massa på rean. Tur att jag hade billig lappskojs i matlåda med mig.. ;)

Tyvärr kände jag att det skulle bli för stressigt att hinna hem och hooka klubban (böja bladet) och fixa och dona med allt inför morgondagen då jag ska åka bort ända tills på tisdag. Hade även tvättstugan för första gången sedan hemkomsten. Men, men.. Nu har jag allt jag behöver inför träningen nästa torsdag iaf.

Inga kommentarer: