fredag 26 augusti 2011

Innebandy

Igår var det innebandypremiär för mig! 10 år sedan jag höll i en klubba, men det gick ändå hyfsat. Gjorde ett mål och en assist. :) Vi körde en timme match, teknikövningar kör dom tydligen mest på måndagar när dom kör utan målvakter på liten plan. Men eftersom jag har thaiboxning då så blir det bara torsdagsinnebandy för mig. Vi var typ 16 pers varav 4-5 var tjejer. Väldigt lämpligt, fem plus målvakt och två avbytare per lag. Enligt mitt pulsband låg jag på en snittpuls på 183 slag/minut. Rätt rejält.. :)

Spelade squash 45 min imorse för första gången sedan i slutet av mars. Snittpuls 156 slag/minut. Tog det lite lugnt eftersom jag kände av en eventuell liten sträckning i låret efter innebandyn. Benet måste ju må bra på måndag då thaiboxningen börjar igen! :)

Inga kommentarer: